Akunovo

Akupunktør John Boel, Aulum opdagede i slutningen af forrige århundrede, at der omkring vores led er specielle centre, hvorfra man kan sende signaler til hjernen og der igennem påvirke forskellige dele af kroppen. Det er nøglen til Akunovo.

John Boel skriver: Langs meridianerne og visse andre steder på og i kroppen er der nogle små “krystaller eller sandkorn”, dvs. nogle meget små kugler. Disse små kugler bliver elektrisk aktive, hvor meridianerne kommer op til overfladen af kroppen.

Akupunkturpunkterne ligger i og omkring alle led i kroppen. Rundt omkring leddene er der specielle centre, hvorfra man kan sende signaler til hjernen og derigennem påvirke forskellige dele af kroppen.

Det er nøglen til Akunovo’s virkemåde.

Lad os bruge et eksempel med et hold i nakken. Når man rammer det helt rigtige punkt (lige i reflekskuglen) med en akupunkturnål, f.eks. i langfingerens yderste led, føler klienten en svag elektrisk strøm.

Årsagen hertil er, at indsættelsen af akupunkturnålen i en reflekskugle starter en elektrisk proces. Dvs. der starter en strøm med en bestemt elektrisk frekvens. Hvert akupunkturpunkt udsender sin egen unikke frekvens. Når akupunkturpunktet rammes nøjagtigt, sker der omgående en smertelindring og helbredelsen er gået i gang.

Strømmen med den bestemte frekvens vandrer ad det perifere nervesystem og via rygmarven og den forlængede marv til hjernestammen. Derefter sendes den videre til thalamus og derpå til den del af hjernebarken, der hedder den primære somatiske hjernebark. Det bearbejdede signal går derpå til Hypothalamus, som sender den videre til hypofysen. (Hypothalamus’ funktion er bl.a. at være forbindelsesleddet mellem nervesystemet og hormonsystemet samt kontrol af de 7 hormoner, som frigives fra hypofysen). Hypofysens hormoner vandrer via blodbanerne til de hormonproducerende kirtler, der derved motiveres til at producere og frigive lige netop de substanser, der er nødvendige til at helbrede lidelsen.

Som sagt er dette netop hvad der sker naturligt, hvis du skærer dig i fingeren med en køkkenkniv, eller kommer til skade på værkstedet eller et andet sted.

Med Akunovo behandler vi ikke kun smerter eller symptomer. Vi behandler årsagen til problemet – med naturens egne helbredelsesmetode.

Citat: “Fremtidens medicin – tryk dig rask med Akupunktur 2000” af John Boel.

“Den enkelte behandling varer ca. 1 time.”

Efter behandlingen

Efter behandlingen er det vigtigt at:

  • Du giver dig tid til ro og hvile. Kroppen kan arbejde i et par dage, hvilket kan give træthed, ømhed og lidt uro. Respekter disse signaler. Kroppen er klog, og ved hvad der skal til.
  • Hvis du presser og stresser op for hurtigt får du ikke det fulde udbytte af behandlingen.
  • Drik vand og få sovet.
  • Ved Akunovo. HUSK “tryk-selv” punkter og lær at holde pause, også selvom smerterne er væk.