Ulla Wiese, Samsø

Jeg boede i Dragør, hvor jeg skulle op på første sal af en stor jerntrappe med 12-14 trin. Vi havde to hunde, som løber med og spænder ben for mig på vej op ad trappen. Jeg falder baglæns ned af trappen og ligger helt fordrejet i en blodpøl og kan ikke huske noget. Jeg er bevidstløs. Min datter finder mig, og jeg bliver kørt på hospital akut.

Jeg kan ikke huske noget – bliver syet og ligger til observation i to døgn, som jeg heller ikke kan huske noget fra. Da jeg endelig vågner op og tager mig til hovedet, kan jeg mærke, at jeg er blevet syet.

Efterfølgende begynder jeg at falde om på gaden – helt umotiveret. Starter til fysioterapi i Dragør, og det holder det nogenlunde nede. Det har jeg så gjort i 10 år – helt tilbage til 2006. Nogen gange 2-3 gange om måneden. Jeg har aldrig haft så mange sygedage med mærkelige sygdomme, som efter faldet. Før har jeg aldrig fejlet noget. Men i alle de 9 år har jeg fejlet det ene og det andet, som ingen har kunnet finde ud af. Har dog aldrig taget medicin for det, da jeg er modstander af medicin.

For første gang i alle de år er der noget, der har hjulpet. Efter den første kranio-sakral behandling kan jeg mærke, at der sker noget på en måde, som jeg ikke forstår. Tror, det er efter 3. behandling at jeg bliver helt diffus og mærkelig. Jeg talte med Lillian om det, og det ender med at jeg akut bliver kørt til Risskov, hvor jeg bliver udredt. Lægen vil have at jeg skal tage lykkepiller. Han mener, det er en depression. Jeg mener ikke det er en depression, og vi (Lillian og jeg) taler om det. Lillian siger, at det er min krop, der reagerer på alt det, den har været igennem. Det er også sådan jeg føler det. At den har været låst fast i alle de år, og nu langsomt bliver ”låst” op.
Jeg har nu fået seks behandlinger med 14 dages mellemrum. Jeg har aldrig haft det bedre. Jeg er en helt anden person. Jeg er ikke syg. Jeg er klar i hovedet. Der er power på. Det er ligesom om jeg har været inde i en boble, som jeg er kommet ud af. Jeg har fået livsenergi og kan kun se fremad og er positiv. Så, noget har du lavet, som aldrig er lykkedes ved noget af alt det, jeg har gjort.

Jeg går til yoga, motionerer, spiser sundt, tager ingen medicin – men det er først efter at have modtaget kranio-sakral, at jeg føler at der er sket noget.
Jeg kan ikke sige andet end at jeg har prøvet alt, jeg er ikke en, der bare tror på alt muligt. Jeg giver det altid en chance, så når det virker på mig – så !!! Så jeg er simpelthen glad og jeg kan kun se én vej – og det er fremad.

Ulla Wiese, maj/juni 2016

Elsebeth Brandenborg Stilling, Mobil 22 19 88 05

Jeg har modtaget en del behandlinger hos Lillian Dalgaard. Og jeg må sige, at jeg har sat og sætter stor pris på at komme hos Lillian.
Dels er hun en meget alsidig og dygtig behandler, dels er hun i besiddelse af en stor ro og integritet, som gør, at man har fuld tillid til hende. Hun er samtidig udstyret med en finurlig humoristisk sans, som bidrager til, at man bevarer jordforbindelsen.
Hun har på forunderlig vis altid en god fornemmelse for, hvilken type behandling der er påkrævet, og hun er tilsvarende god til at inspirere til forskellige former for “hjemmearbejde”.
Jeg kan kun anbefale Lillian på det varmeste, og det er min overbevisning, at alle uden undtagelse kan have gavn af hendes behandlinger.

Asger Fiig, Ringvejen 29, 8305 Samsø

På given foranledning fremsender jeg hermed nedenstående evaluering i forbindelse med din 2000-forskning inden for akupunktur.
Formålet med denne forskning har været, at få større bevægelsesfrihed for hovedet, således at jeg bedre kan se til højre og til venstre, uden at skulle bevæge selve kroppen.
I min alder som 70 årig har jeg et tilbagevendende problem, netop med at mit hoved “sætter sig fast” og nedsætter hovedets bevægelighed.
Jeg har gået til massør, kiropraktor og lign. med et gode resultater, men problemet opstår inden for en kort tid igen.
Derfor indvilligede jeg i, at være “forsøgskanin” i dit projekt.

Allerede efter et par behandlinger kunne jeg mærke en opblødning af de spændte halsmuskler og efter endt behandling (9 gange), må jeg sige, at behandlingen lykkedes fuldt ud.
Jeg går ud fra, at det er for tidligt at sige, om hovedet går tilbage i den samme rille (læs mindre bevægelighed), men indtil nu, har jeg kun positivt at sige om denne behandling.
Inden for samme periode har jeg tabt mig 3,5 kg. Hvorvidt dette hænger sammen med behandlingen er nok bare sammenfaldende, men oplyses skal det over for andre.
Sluttelig kan jeg fortælle dig, at jeg vender tilbage til at få samme behandling på et eller andet tidspunkt i fremtiden, idet jeg går ud fra, at med 70 år på bagen, er/bliver muskulaturen lidt “slidt” og må opgraderes ind i mellem.
Jeg kan kun anbefale, at personer, der har problemer med muskulaturen ved nakken, melder sig til denne behandlingsform, netop fordi:

  • der ingen bivirkninger er
  • hovedet skal ikke “knækkes”
  • man bliver ikke øm efter denne behandlingsform

 

“Jeg føler mig også mere sikker i trafikken, da jeg nu også kan se trafikken helt nøjagtig fra begge sider”, hvilket må siges, at være en stor fordel som bilist.